Søger du nye udfordringer og vil du
være vores nye kollega?

Vi har rivende travlt og søger i øjeblikket flere dygtige kollegaer.
Se vores ledige stillinger her.

Medarbejderne er nøglen

Frede Andersen VVS er en solid virksomhed i løbende udvikling, med mange års erfaring og et stadig højt ambitionsniveau, og vi har netop fokus på, at det er vores medarbejdere, som er nøglen til at opnå vores forretningsmæssige mål.

Vi vil gøre en forskel

I dag har de fleste mennesker stor fokus på deres egen personlige og faglige udvikling. Vi vil ikke længere bare have et arbejde, men ønsker i stigende grad et arbejde hvor vi trives godt og hvor vi føler at vi er med til at gøre en forskel. Frede Andersen VVS er bevidst om netop disse faktorer og er derfor et rigtig godt sted at gøre sin karriere.

Fokus på uddannelse og udvikling

Vi bestræber os derfor på, at alle vores medarbejdere, både timelønnede og funktionærer, hele tiden tilbydes uddannelse og udviklingsmuligheder, for at være kompetencemæssigt og personligt klædt på, til at efterleve både egne ønsker og faglige krav, og samtidig kunne følge med den rivende udvikling der er i branchen.

Vores vigtigste ressource

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og det er deres engagement, faglighed og drive, der gør Frede Andersen vvs til den virksomhed, den er i dag og i fremtiden.

Frede Andersen mangler løbende kvalificerede og engagerede medarbejdere. Vores udvikling gør, at vi ofte har behov for nye engagerede medarbejdere inden for følgende områder:

VVS montører, blikkenslagere, projektledere, VVS-teknikere, kontorassistenter, bygningskonstruktører, ejendomsfunktionærer, økonomiassistenter, badkonsulenter, og elever

Send en uopfordret ansøgning

Er du interesseret i at blive en del af Frede Andersen vvs, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Ansøgninger vedlagt Cv og relevante oplysninger sendes til FA@fredeandersen.dk

    Vedhæft cv

    Max 10 mb.