BUTIK & SHOWROOM

På Sindalsvej i Risskov byder Frede Andersen VVS indenfor i vores flotte Butik og Showroom, hvor vores kunder altid kan indhente inspiration, eller finde lige netop dét de søger blandt det seneste nye inden for armaturer, sanitet og tilbehør til badeværelset.

Se varen i miljø

At skabe det perfekte badeværelse handler ikke kun om funktionalitet men i lige så høj grad design og kvalitet – og selvfølgelig personlig stil. Det er derfor afgørende, at man som køber kan få lov at se produkterne og opleve dem monteret i flotte badeværelsesmiljøer. Alt er på display til yderst konkurrencedygtige priser, hvor hjælp og rådgivning fra vores kompetente medarbejdere til enhver tid er inkluderet.

Trin for trin

Har du et større projekt i støbeskeen, så husk, at der er mange forskellige faktorer, der afgør funktionalitet, stil og atmosfære i dit nye badeværelse. Toilettet, badekarret og brusebadet slår stilen an i rummet, så begynd her, når badeværelset skal bygges. Herefter skal du danne dig et indtryk af alle de muligheder, rummet kan tilbyde:

  • Hvor mange kvadratmeter er der?
  • Er der behov for ombygning?
  • Hvor meget opbevaringsplads har du brug for?

Få professionel rådgivning

Kig ind i vores butik og showroom, så står vores badkonsulenter parate til at guide dig igennem de forskellige overvejelser, produkter og designløsninger – eventuelt støttet af inspirerende og overskuelige 3D-tegninger af din badløsning. Så hvad end du søger; vandhaner, brusere, toiletter, håndvaske eller komplette møbelsæt, så kom forbi og lad dig inspirere.

Totalentreprise

Afhængig af størrelsen på dit projekt er vi hos Frede Andersen også specialister i totalentrepriser. Det betyder, at hvis du står med et større badeværelsesprojekt, hvor flere leverandører skal impliceres, så står vi klar til at være tovholder på hele projektet. Vi varetager gerne alle led i processen og sikrer hertil en grundig opfølgning, der sikrer dig kvalitet for pengene.