Holdingselskabet Frede Andersen Holding

Udover VVS-virksomheden har familieforetagendet i dag udviklet sig til
Frede Andersen Holding A/S.

Frede Andersen Holdning A/S er en moderne og professionel ejendomsadministration, der administrerer en større ejendoms– og selskabsportefølje rundt omkring i landet samt udlejning af forskellige lejemål til erhverv og private.

Udlejning og ejendomsadministration kan nemt blive en ressourcekrævende opgave. Der er mange komplicerede regler og love, der skal overholdes og den praktiske drift af ejendommen kan hurtigt kræve tid og ressourcer.
Det er her Frede Andersen Holding A/S kommer ind i billedet. Vores medarbejdere har alle solid erfaring med administration af boligejendomme, foreninger og erhvervsejendomme, og deres store erfaring og stærke faglighed gør dem til værdifulde sparringspartnere og yderst kompetente til at drive og udvikle ejendomme. Vi vægter dygtige og engagerede medarbejder, og det kan mærkes.

Har du en ejendom, som du ønsker, at vi skal administrere, så er du velkommen til at kontakte os.

Hos Frede Andersen Holding A/S udvikler vi også selv ejendomme og råder over en større ejendomsportefølje med erhvervsejendomme og lejligheder til udlejning i og omkring Aarhus.

Fælles for lejlighederne – uanset om det er erhvervsejendomme eller lejligheder til udlejning – er, at det er attraktive lejemål i god stand.

Er du interesseret i vores lejligheder til udlejning, kan du kontakte vores ejendomsadministration.