FREDE ANDERSEN VVS

– et 3. generations familieforetagende

Siden 1950’erne har vi bestræbt os på at være førende inden for vores branche. Det indebærer først og fremmest, at vi er dynamiske og fremsynede, så vi er på forkant med både udbud og efterspørgsel i VVS-branchen.

Derfor kan vi altid tilbyde vores kunder en favorabel kombination, af på den ene side spændende produktnyheder og eksklusive mærkevarer, til yderst konkurrence dygtige priser, og på den anden side professionel fagekspertise og kompetent rådgivning, der sikrer kunden høj kvalitet til pengene.

Hele VVS-paletten

Frede Andersen VVS servicerer både private og erhvervskunder – store som små. På baggrund af vores mange års erfaring kan vi tilbyde at varetage alle slags opgaver inden for VVS-faget. Hvad enten du skal have skiftet en simpel vandhanepakning, eller du ønsker en totalentreprise, så råder vi over alle nødvendige kompetencer og komponenter.

Vores egne veluddannede og kompetente fagfolk står klar til at rykke ud 24 timer i døgnet, og i vores 1.500 km2 store domicil på Sindalsvej i Risskov, råder vi både over eget værksted, lager og ikke mindst butik og showroom.