Er det tid til et nyt badeværelse?

Hvis du har stillet dig selv det spørgsmål, så ved du også, at det langtfra er enkelt at svare på.

Uanset om du har et stort eller lille badeværelse, så er der et hav af muligheder, og der kan hurtigt opstå mange spørgsmål.

Der stilles høje krav til såvel materialevalg som udførelse, og det moderne badeværelse skal kunne forene funktionalitet og familie med stil og design. Hvordan får du det meste ud af rummet, så du udnytter hver m2 bedst muligt og skaber lige præcis det badeværelse du drømmer om.

Derfor også vigtigt, at du får den rette rådgivning og med mange års erfaring indenfor nye badeværelser, så står vi klar til at hjælpe dig med den rigtige rådgivning.

Stor erfaring indenfor badeværelser

Frede Andersen VVS har mange års erfaring med at designe og bygge badeværelser, og vi er med dig hele vejen.

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe det badeværelse, der bedst lever op til dine behov, ønsker og krav.

Vi har den nødvendige viden om, hvad der kan lade sig gøre, hvad der vil fungere bedst i praksis, og med vores store erfaring kan vi inspirere dig til alternative måder at indrette dit nye badeværelse på.

Det er ofte de små detaljer, der gør et badeværelse rigtig lækkert, og dem har vores montører øje for. De kender tidens trends og teknikker, og de står klar til at hjælpe med at skabe dit drømmebadeværelse.

Få inspiration til dit nye badeværelse i vores showroom

Har du brug for inspiration, kan du altid kigge forbi vores butik og showroom i Risskov, hvor du kan se og opleve produkterne monteret i vores flotte badeværelsesmiljøer.

Hvorfor lade det blive ved drømmen? Hos Frede Andersen VVS står vi klar til at gøre dit drømmebadeværelse til virkelighed.