VVS-ARBEJDE

– i høj faglig kvalitet

Hos Frede Andersen VVS har vi lange stolte traditioner indenfor branchen, og det betyder, at du får garanti for professionelt VVS-arbejde, udført af kompetente servicemedarbejdere, der dækker hele spektret fra pakning af dryppende vandhaner til installering af komplette badeværelser.

Så der er ingen opgaver der er for store eller for små – hvad end du køber et helt badeværelse eller blot skal udskifte enkeltdele, så står vores hold af specialister klar til at gå i gang med arbejdet.

Alt under ét tag

Vi udfører desuden mindre reparationer og levering af reservedele fra vores eget autoriserede, moderne og veludstyrede VVS-værksted. Værkstedet ligger som en integreret del af domicilet på Sindalsvej og betyder, at vi har alle kompetencer og services under ét tag.

Dermed slipper du for at involvere yderligere eksterne parter i processen, når du skal bygge, reparere eller renovere badeværelset.

Totalentrepriser

Da vi er en selvstændig og erfaren aktør indgår Frede Andersen VVS ofte i større entrepriser, hvor vi typisk varetager samtlige håndværkerposter.