TOTALENTREPRISE

– til offentlige og private virksomheder

Frede Andersen VVS har stor erfaring med entrepriser og serviceordninger til større offentlige og private virksomheder. Vi har f.eks. et mangeårigt samarbejde med Aarhus Kommune, som vi har varetaget flere hovedentrepriser for. Ligesom vi har en samarbejdsaftale omkring servicering af kommunens ejendomme. Vi har et lignende samarbejde med flere andre erhvervskunder i Østjylland – bl.a. et samarbejde med DSB, der omfatter servicering af stationer i hele Jylland og på Fyn samt flere af DSB’s øvrige ejendomme.

Vi er således en kompetent og erfaren samarbejdspartner, som du trygt kan overlade samtlige administrative og praktiske anliggender til. Vi følger projektet til dørs – til tiden, til den aftalte pris og i respektfuldt samarbejde med de øvrige faggrupper og virksomheder.

Garanti for høj faglighed

Du er garanteret en pålidelighed og professionel samarbejdspartner gennem hele forløbet, der udelukkende stiller kvalificeret og kompetent arbejdskraft til rådighed. Frede Andersen VVS gør meget for at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere og sørger for, at samtlige ansatte løbende videreuddannes, så vi altid behersker de seneste kvalifikationer og teknikker.

Det betyder, at du slipper for uforudsete udgifter, uoverskuelige koordineringsopgaver og ikke mindst uoverensstemmelser i forhold til dine forventninger. Søger du en professionel VVS-leverandør til en større opgave, så kontakt Frede Andersen VVS og få en uforpligtende snak om mulighederne.

Vi kan varetage alle led i byggeprojektet og en grundig opfølgning efter processen, der sikrer dig kvalitet for pengene.